tagline

Reseptejä omaan ja muiden käyttöön

maanantai 24. helmikuuta 2014

Lohi-sashimit


4 annosta

400g tuoretta lohifilettä
1dl punaista balsamietikkaa
2tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
1/2 nippu kevätsipulia tai 100g purjoa
12 kirsikkatomaattia
tummaa soijakastiketta
wasabitahnaa
säilöttyä inkivääriä


  1. Huuhdo lohifileet hyvin, pyyhi ne kuivaksi ja leikkaa suorakulmioiksi. 
  2. Valmista marinadi etikasta, hunajasta, suolasta ja pippurista. Laita fileet marinadiin n.40 minuutiksi. 
  3. Tällä välin puhdista ja huuhdo kevätsipulit (tai purjo) ja viipaloi ne renkaiksi. Huuhdo ja halkaise tomaatit. 
  4. Ota kalafileet marinadista ja aseta tarjoiluastiaan. Koristele marinadilla, kevätsipulilla, tomaattipuolikkailla, soijakastikkeella, wasabilla ja inkiväärillä. 
Resepti: Marttaliitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti