tagline

Reseptejä omaan ja muiden käyttöön

maanantai 24. helmikuuta 2014

Tamagoyaki eli munakasrulla


6 munaa
4 rkl vettä
1 rkl valkoviiniä
2 rkl sokeria

Paistamiseen
1rkl öljyä

Koristeluun
seesaminsiemeniä


  1. Japanilainen makea omeletti valmistettaan neljässä erässä siten, että munakkaat kääritään toistensa sisään paksuksi rullaksi.
  2. Riko kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita ainekset keskenään. Kuumenna hieman öljyä paistinpannulla. Vähennä lämpöä ja kaada 1/4 seoksesta pannulle. Hyydytä munakas pehmeäksi ja rullaa kääröksi pannun toiselle reunalle. 
  3. Lisää tarpeeksi mukaan öljyä ja kaada pannulle toinen erä seoksesta ja anna hyytyä. Kääri ensimmäinen munakasrulla toisen sisään ja siirrä paistinpannun reunalle. Jatka vielä kaksi kertaa, kunnes koko taikina on käytetty. 
  4. Muotoile munakasrulla pyöreäksi voi- tai leivinpaperin avulla, jäähdytä ja leikkaa tarjolle tukeviksi viipaleiksi. Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä.
Resepti: Marttaliitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti