tagline

Reseptejä omaan ja muiden käyttöön

torstai 1. tammikuuta 2015

Minun vegeversioni avocadopastasta


Minun herkkuani on ollut Safkaa-kirjan avocadopasta, siitä saakka, kun sitä tajusimme kokeilla pari vuotta sitten. Alkuperäisesn avokadopastan reseptin löydät täältä ja vegaanisen ohjeen löydät täältä. Tämä on minun sovellukseni, jonka tein sen mukaan, mitä kaapista löytyi. Ei tämä tietenkään samalta maistunut, kun sitrus ja juusto puuttuivat, mutta hyvää oli kuitenkin. Tästä annoksesta söi kolme ihmistä päivän ajan.

2 pehmeää avokadoa
2 valkosipulin kynttä
1 punainen kuivattu chili siemenineen
Ruskeita papuja
1 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 tl merisuolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl pastan keitinvettä
Pastan keittämiseen
400 g haluamaasi pastaa 
kasvislientä
loraus oliiviöljyä

  1. Pilko kulhoon valkoisipulia. 
  2. Pilko joukkoon chili. Lisää suola, mustapippuri ja oliiviöljy. 
  3. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuutioi avokado kuorissaan, koverra sen jälkeen sisus kulhoon. 
  4. Lisää kulhoon ruskeat pavut. 
  5. Keitä pasta runsaassa vedessä, joka on maustettu oliiviöljyllä ja suolalla. Ota talteen keitinvedestä noin desin verran ja lorauta kastikkeen joukkoon. 
  6. Valuta pasta ja lisää avokadokastikkeen joukkoon. 
  7. Sekoita ja tarjoile heti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti