tagline

Reseptejä omaan ja muiden käyttöön

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Blankon lammaspasta


400g lampaan sisäfilettä
2 rkl oliiviöljyä
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna tai 1 yksikyntinen
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta
4dl villirucolaa silputtuna
3dl punaista pestoa
500g tagliatellea tai muuta pastaa
1dl parmesaanilastuja
3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa


1.) Viipaloi fileet ja paista ne kypsiksi pannulla öljyssä valkosipulin kera. Mausta suolalla ja pippurilla sekä halutessasi paprikajauheella ja siirrä apulautaselle lämpimään paikkaan odottamaan

2.) Revi villirucolat samaan pannuun ja freesaa rasvassa, joka jäi pannuun

3.) Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta

4.) Sekoita lämmin pasta ja pesto samalla pannulla nopeasti

5.) Laita pasta keoksi lautaselle, nosta sen päälle rucolat ja fileet. Voit myös sekoittaa pastan rucolat ja fileet keskenään

6.) Koristele parmesaanilastuilla, paahdetuilla pinjansiemenillä ja basilikanlehdillä

Lähde: Turku lautasella kirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti