1 annos
50g täysjyväpastaa
1/2 rkl öljyä
1/2 pienestä sipulista
2 valkosipulikynttä
1 dl valutettua kikhernettä purkista
1 tl auringonkukansiemeniä
40g pinaatinlehtiä
3 rkl sitruunanmehua
1/2 sitruunan raastettua sitruunan kuorta
suolaa ja pippuria
Lisäksi:
5-6 tuoreen basillikan lehteä
1 1/2rkl kevyttä ranskankermaa
- Keitä ja valita pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuullota sillä aikaa öljytilkassa sipuli, murskattu valkosipuli, valutetut kikherneet sekä auringonkukansiemenet.
- Kuumenna pari minuuttia ja lisää pinaatti.
- Kääntele sekaisin ja lisää lopuksi valutettu pasta.
- Mausta annos sitruunamehulla, sitruunan raastetulla kuorella, suolalla ja mustapippurirouheella.
- Nauti silputulla basillikalla ja suolalla maustetun ranskan kerman kera.
Lähde: Me Naiset. Kilot veks! 2014
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti